KEMAL OCAKÇI - SABRİYE OCAKÇI

VE
OKULUMUZUN BAŞARISINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK
BİZİM BİRİNCİ GÖREVİMİZDİR...

Sayın Kemal Ocakçı ; 1925 yılında Bartın'da doğdu. İlk ve orta okulu Bartın'da liseyi Kastamonu'da okudu.

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 1948 yılında mezun oldu. Toprak Komisyonu Başkanlığı, Müfettişlik ve Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Tarım ve Köy İşleri Başkanlığı Planlama Kurulu üyesi iken 1982 yılında emekli oldu.

24 KASIM 2015 tarihinde aramızdan ayrılan Sayın Kemal OCAKÇI´ya Allah´tan Rahmet dileriz.

Sayın Sabriye Ocakçı ;1926 yılında Bartın'da doğdu. İlkokul ve Akşam kız sanat okulunu Bartın´da bitirdi.

1950 yılında Kemal Ocakçı ile evlendi. Birisi Doktor diğeri Kimya Mühendisi iki çocuk annesidir.

Kasım 2018 yılında aramızdan ayrılan Sayın Sabriye OCAKÇI´ya Allah´tan Rahmet dileriz.