TARİHÇE

TARİHÇE

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

18.01.2013 3966

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:
        Okulumuz Eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında ilimizin hayırsever vatandaşlarından Kemal OCAKÇI ve eşi Sabriye OCAKÇI isimli vatandaşlarımız tarafından yaptırılarak, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanılmıştır. Okulumuz 13 Aralık 2004 günü hizmete girmiştir. Okul binamızda 16 adet derslik,2 adet Ana Sınıfımız, 1 adet Kütüphanemiz, 1 adet Müdür odası,1 adet Müdür Yardımcısı odası,1adet öğretmenler odamız, 1 adet Rehberlik odamız, 1 adet memur adamız,1 adet sığınağımız, 1 adet kantinimiz ve kalorifer dairemiz bulunmaktadır.
        Binamız zemin kat ile birlikte üç kattan oluşmaktadır. Ayrıca binamızda gerekli olan yangın çıkışlarımız her kattan beton merdivenler ile binanın içerisinden sağlanmıştır.
        Okul binamızın bütün birimleri kanun ve yönetmelikler doğrultusunda düzenlenip hizmete sunulmuştur.
        Önceki yıllardan elimizde bulunan kullanılabilecek durumdaki bilgisayarlarımız da sınıflarımızda bulunmaktadır.Bu bilgisayarlar ile öğrencilerimiz internetten araştırma yapabilmektedirler.
        Bunların dışında okulumuzda Müdür odası, Müdür Yardımcısı odası, Memur odası, Öğretmenler odası ve Rehberlik Servisinde de toplam (5) adet bilgisayarımız bulunmakta ve okulumuz ile ilgili işlerde kullanılmaktadır.
        Norm kadro ölçüleri doğrultusunda yeterli öğretmenimiz bulunmakta olup, norm bulunmayan branşlar ile ilgili görevlendirmeler yapılmıştır.
OKULUMUZUN İLK AÇILIŞI :
        1983-1984 Aladağ İlkokulu
        1995-1996 Aladağ İlköğretim Okulu
        2004-2005 Kemal-Sabriye Ocakçı İlköğretim Okulu
        2012-2013 Kemal-Sabriye Ocakçı İlkokulu
OKULUMUZUN MÜDÜRLERİ:
        Okulumuzun ilk okul müdürü Erdoğan BAYRAKLI 'dır. Ölümünden sonra eşi Seval BAYRAKLI okul müdürlüğü görevine getirilmiş, İlköğretim okulu olduktan sonra, okul müdürü olarak Muhammet BİRİNCİ emekli olana kadar okulumuza hizmet etmiştir.
        2005-2006 Eğitim –Öğretim yılında şu anda Bartın Milli Eğitim Müdürlüğümüzde şube müdürü olarak görev yapan Mevlüt GÖÇÜK okulumuza müdür olarak görevlendirilmiş kısa bir süre görev yapmıştır.
        Daha sonra Ulus ÇPL öğretmenlerinden Sedat AKÇA Okulumuzda vekâleten müdürlük görevine getirilmiş, bu görevini 05 Aralık 2005 tarihine kadar sürdürmüştür.
        Bu tarihte okulumuza Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılan Recep DUYMAZ okul müdürlüğüne görevlendirilmiştir.
        Okulumuzda 2010-2019 tarihlerinde Recep DUYMAZ müdür olarak görev yapmıştır.

         2019 - 2023 yılları arasında ise okul müdürlüğünü Fatih SUGEÇTİ yürütmüştür.

        Okul Müdürlüğünü halen Taner EVREN yürütmektedir.

OKULUMUZUN ÖĞRETMEN DURUMU:
        - Okulumuzda (4) Ana Sınıfı Öğretmeni , ( 1 ) Psikolojik Danışman , ( 16 ) Sınıf Öğretmeni ve ( 1 ) Branş Öğretmeni olmak üzere ( 22 ) kadrolu öğretmen ve 2 görevlendirme öğretmen görev yapmaktadır.
OKULUMUZUN YARDIMCI PERSONEL DURUMU:
        -Okulumuzda (1) memur kadromuz vardır. 
        -Okulumuzda (2) yardımcı hizmetli kadromuz vardır.